ALTER MEDI FEST
Početna » ALTER MEDI FEST
ALTER MEDI FEST

11/03/2018

Festival „AlterMedi Fest“ i “Fešta od Zdravlja”

15. 04. 2018.

Beach  Club Torch Budva-Crna Gora

 

ALTER MEDI FEST

Je osmišljen kao projekat u okviru koga planiramo osmišljavati i organizovati razne događaje, manifestacije, seminare, radionice i ostala javna druženja. Cilj ovih aktivnosti je promovisanje Tradicionalne, Energetske, Duhovne i Kvantne medicine, Alternativnih metoda liječenja i iscjeljenja, sport, zdravi stilovi života, uključujući zdravu ishranu i hobije, koji takođe doprinose sveukupnom zdravom stanju organizma, kako fizičkog tako i mentalnog i psihičkog.

FEŠTA OD ZDRAVLJA

Međunarodna je manifestacija, prva ovog tipa i koncepta na svim ovim prostorima. Okuplja izlagače i učesnike iz Crne Gore i zemalja u okruženju: Proizvođače zdrave hrane, organske hrane, organske kozmetike, ljekovitog bilja i biljnih preparata, udruženja koja se bave temama iz oblasti Tradicionalnih i Alternativnih metoda iscjeljenja i liječenja. Takođe i sportske klubove, plesne klubove, yoga centre, fitness centre, spa centre, domove zdravlja, privatne zdravstvene organizacije i klinike i sve pozitivne ljude koji praktikuju zdrave stilove života.

KONCEPT MANIFESTACIJE:

– Manifestacija traje jedan dan, 15.04.2018. godine od 10-19h. Svečano otvaranje događaja je u 12h.

– Od 12.30h počinje kulturno umjetnički program i performansi sporskih klubova, yoga centra, plesnog kluba, gimnastičarskog i karate kluba.

– Dječija kreativna radinica u kojoj će se naši mališani, kroz igru i malo predavanje doktora pedijatra, edukovati o tome koji su to načini očuvanja zdravlja i koliku ulogu na zdravlje ima i održavanje lične higijena. Mališani će se zabaviti praveći razne predmete, crtajući i slikajući kako oni to zamišljaju „zdrav život

– Izložbeni deo u vidu štanda gdje će posjetioci moći vidjeti i upoznati se (u nekim slučajevima i degustirati) proizvode naših vrijednih prijatelja. U izložbeni deo spadaju svi proizvodi organski i prirodni od hrane do kozmetike, aparati za pripremu zdravih obroka, ljekovitog bilja i prirodnih preparata.

U izložbenom dijelu takođe učestvuju pojedinci, udruženja i firme, koji žele predstaviti i promovisati svoju djelatnost i sve ono što je tematski povezano sa Tradicionalnom i Alternativnom medicinom, kao i mnoge poznate metode za poboljšanje zdravlja čovjeka.

– U okviru Fešte od Zdravlja, organizovaće se i mali sportski turniri u kojima će učešće uzeti, nekoliko sportskih klubova iz Opštine Budva.

– Za učesnike i posjetioce biće obezbijeđeno i osvježenje. Za sve posjetioce ulaz na manifestaciju je SLOBODAN, a u pripremi su i razna poklon iznenađenja!

– Centralna atrakcija manifestacije „FEŠTA OD ZDRAVLJA“ je nastup i izuzetno zanimljiv performans naših dragih gostiju iz Republike Hrvatske:

INDIJANSKI I AFRIČKI BUBNJARI zajedno sa TIBETANSKOM ZVUČNOM GONG KUPKOM!!!

Ovo je muzika koja se koristi u terapeutske svrhe, muzika za dušu i tijelo.

Spektakularan nastup ovih bubnjara, nije još viđen na našim prostorima i zato vas pozivamo da u prelepom ambijentu Beach Club Torch na samoj obali mora, uživate u njihovom nastupu.


POZIV ZA UČESNIKE

Učesnici i izlagači imaju pravo na štand (sto) gdje će moći izložiti svoje proizvode, reklamni materijal svojih usluga i delatnosti i postaviti baner u sklopu svog štanda.

Kotizacija za učešće iznosi 80 eura, uplatom avansa za rezervaciju 30 eura na ž.r. Instituta“Bijeli Lotos“ najkasnije do 30. 03. 2018 godine. U slučaju otkazivanja dolaska, uplaćeni avans se ne vraća.

Ukoliko želite da promovišete svoju djelatnost, uslugu ili proizvod, a niste u prilici da lično prisustvujete manifestaciji, nudimo vam mogućnost da sa svojim reklamnim materijalima učestvujete na štandu Instituta“Bijeli Lotos“, zajedno sa ostalim poslovnim prijateljima manifestacije. U tom slučaju kotizacija za učesće iznosi 50 eura. Prijave za učešće su moguće do 30.03.2018. godine.

Za sve učesnike, izlagače i goste manifestacije, Institut „Bijeli Lotos“ u saradnji sa svojim prijateljima festivala izlazi u susret i predlaže smeštajne kapacitete i ishranu za vreme vašeg boravka u Budvi.

Hotel „OAZA“ iz Budve, nudi svoje usluge po izuzetno povoljnim cijenama i nalazi se u neposrednoj blizini održavanja manifestacije.

  • prenoćište 12 eura
  • prenoćište sa doručkom 15 eura
  • prenoćište na bazi polupansiona 23 eura

Hotel Oaza posjeduje 4 zvjezdice, a smješten je na 150 metara od Starog grada Budva i 50 metara od plaže sa sopstvenim parkingom. Prelijep dizajn enterijera i eksterijera i ljubazno osoblje je i više nego dobra preporuka!!!

Info i rezervacije:
tel: +382 69/ 024-756
e-mail: oazabudva@t-com.me
www.oaza.co.me
Sa naznakom „Za festival AlterMedi Fest“

Što se ishrane tiče, preporučujemo Torch Beach club Orizzonte d.o.o. na pjenu od mora, gdje se i održava manifestacija. Pravi mediteranski stil, opuštena i veoma pozitivna atmosfera, koja se osjeti već pri prvom dolasku. Cijene hrane i pića u ovom elitnom objektu, iznenađujuće su povoljne i pristupačne.

Info:
tel: +382 33/ 683-683
www.budvabeach.com

Postoji mogućnost organizovanog prijevoza iz Srbije za grupne ili individualne posjete festivalu.


Idejni tvorac festivala „AlterMedi Fest“ i „Fešte od zdravlja“ je Gabrijela Zajac, Holistički , Reiki i Hidžama terapeut, a organizator „Institut Bijeli Lotos“ NVO iz Budve sa saradnicima. Ukoliko imate neka pitanja, možete nas kontaktirati na email ili lično na broj telefona Instituta. Biće nam zadovoljstvo da vam izađemo u susret. Pozivamo sve pozitivce da dođu i uveličaju ovaj jedinstveni spektakl na ovim prostorima. Širimo ljubav, pozitivnu energiju i visoke vibracije.

S poštovanjem vaš „Institut Bijeli Lotos“

Može da vam bude zanimljivo: