AlterMedi Summer Bazaar
Početna » AlterMedi Summer Bazaar
AlterMedi Summer Bazaar

17/08/2018

Ako želite da budete zdravi, živite u skladu sa prirodom, a želite i zdravo potomstvo, hranite se zdravo!

Nevladina organizacija Institut “Bijeli Lotos“ iz Budve, organizuje manifestaciju „AlterMedi Summer Bazaar“ 02. 03. i 04. septembra 2018. godine u parku ispred Starog grada u Budvi-Crna Gora. Sajam Crnogorskih poljoprivrednih proizvoda, organske i zdrave hrane, meda, pčelinjih proizvoda, ljekovitog bilja, organske prirodne kozmetike, vina, sira, maslina i maslinovog ulja.

Manifestacija traje tri dana od 10h do 23h. a izlagači su naši poznati proizvodjači iz  svih krajeva Crne Gore: Bijelo Polje, Podgorica, Bar, Ulcinj, Kotor i Tivat. U nastanku svakog proizvoda, koje će posjetioci imati prilike da vide, degustiraju i kupe, uloženo je puno truda i ljubavi. Tradicionalno pripremljeni po starim recepturama, ovi proizvodi su odlika našeg naroda, tradicije i kulture. Ponuda domaćih Crnogorskih proizvoda, biće veoma zanimljiva turistima i gostima uopšte, koji će tih dana posjetiti Budvu i imati prilike da probaju domaće proizvode.

Institut “BijeliLotos“ NVO iz Budve sa manifestacijom „AlterMedi Summer Bazaar“, nakon održanog „AlterMedi Festa i Fešte od zdravlja“ u aprilu ove godine, nastavlja promociju, Alternativnih i Tradicionalnih metoda liječenja i iscjeljenja, gde zdrava ishrana ima vodeće mjesto, kao prevencija mnogih bolesti.

Imajte uvijek na umu zdravu kupovinu, zdrave navike i zdrav život.

AlterMedi Summer Bazaar se održava u saradnji sa JP Morsko Dobro iz Budve, Uprava za bezbjednost hrane Podgorica i D.O.O. Parking servis Budva.

Dobrodošli na „AlterMedi Summer Bazaar“ u Budvi!!!

Može da vam bude zanimljivo: