Festival AlterMedi Fest i Fešta od zdravlja ove godine u okviru World Wellness Weekend projekta 21.i 22.09.2019 Budva

Drugi po redu međunarodni Festival AlterMedi Fest-Fešta od zdravlja,posvećen promociji Alternativnih i Tradicionalnih tehnika i metoda za unapređenje zdravlja,organske hrane,organske kozmetike,sportskih disciplina, zdravih stilova života, ove godine sa malo izmenjenim konceptom.

21.i 22.septembra 2019 godine Institut „Bijeli Lotos“ NVO u okviru festivala uzeo je ...

Više →
0

Aktivnosti Instituta „Bijeli Lotos“NVO

7 Međunarodna konferencija Zdravstvenog Turizma,Bečići

U proteklih par mjeseci Institut „Bijeli Lotos“ iz Budve uzeo je učešća na mnogim događajima koji su organizovani u Crnoj Gori a usko su povezani sa ciljevima i djelatnosti kojim se ova organizacija bavi.

Jedan od tih događaja je i „7 međunarodna konferencija o zdravstvenom turizmu“ održana 22-23.10.2018 godine u hotelu Splendid u Bečićima,Crna Gora.

Na konferenciji su ...

Više →
0

Održan AlterMedi Summer Bazaar

Prvi AlterMedi Summer Bazaar održan je u parku kod Starog grada u Budvi-Crna Gora 2, 3 i 4-tog septembra.

NVO „Institut Bijeli Lotos“ iz Budve ovim događajem nastavlja još jednu uspješnu realizaciju promocije organske hrane i kozmetike, pčelinjih proizvoda, meda, biljnih preparata, ljekovitog bilja, maslina, maslinovog ulja i vina. Uz podršku Uprave za bezbjednost hrane iz Podgorice, JP Morsko dobro ...

Više →
0

AlterMedi Summer Bazaar

AlterMedi Summer Bazaar

Danas u 10h svečano otvaranje 1. AlterMedi Summer Bazaar-a!
Manifestacija je smeštena u blizini Starog grada u Budvi-Crna Gora (odmah iza Old Fisherman’s Pub-a)


Manifestacija se održava 2. 3. i 4-tog 09. 2018. i otvorena je svakog dana od 10-23h!

Više →

0

AlterMedi Summer Bazaar

Ako želite da budete zdravi, živite u skladu sa prirodom, a želite i zdravo potomstvo, hranite se zdravo!

Nevladina organizacija Institut “Bijeli Lotos“ iz Budve, organizuje manifestaciju „AlterMedi Summer Bazaar“ 02. 03. i 04. septembra 2018. godine u parku ispred Starog grada u Budvi-Crna Gora. Sajam Crnogorskih poljoprivrednih proizvoda, organske i zdrave hrane, meda, pčelinjih proizvoda, ljekovitog bilja, organske prirodne kozmetike, vina, sira, maslina i maslinovog ulja.

Više →

0

Održan prvi Alter Medi Fest-Fešta od zdravlja

Održan prvi Alter Medi Fest-Fešta od zdravlja

Festival AlterMedi Fest i prva međunarodna manifestacija „Fešta od zdravlja“, održana je 15.04.2018 godine u prelepom ambijentu Beach cluba Torch u Budvi. Fešta od zdravlja je prva manifestacija posvećena promociji Alternativnih i Tradicionalnih metoda i tehnika iscjeljenja organizivana u Crnoj Gori. Sa petnaest izlagača iz Crne Gore i zemalja u okruženju i sa preko 100 učesnika, ova manifestacija je dokazala da se polako, ali sigurno ljudi vraćaju pravim vrijednostima, prirodi i očuvanju svog zdravlja koristeći ...

Više →
0

Program manifestacije Fešta od zdravlja

Alter Medi Fest-Fešta od zdravlja
mjesto održavanja manifestacije:
„Torch beach club“ Budva-Crna Gora

Program

12h Svečano otvaranje
12:15h do 13h folklor Stara Budva, Yoga-Studio Zoi-Budva i gimnastika-gimnastičarski klub Budva
13h do 13:15h karate klub Budva
Predstavljanje izlagača i dodjela zahvalnica od 13:15h do 14h
14h do 14:30h predstavljanje plesnog kluba Sonrisa-Podgorica
14:30h do 15h Brazilska ...

Više →
0

ALTER MEDI FEST

ALTER MEDI FEST

Je osmišljen kao projekat u okviru koga planiramo osmišljavati i organizovati razne događaje, manifestacije, seminare, radionice i ostala javna druženja. Cilj ovih aktivnosti je promovisanje Tradicionalne, Energetske, Duhovne i Kvantne medicine, Alternativnih metoda liječenja i iscjeljenja, sport, zdravi stilovi života, uključujući zdravu ishranu i hobije, koji takođe doprinose sveukupnom zdravom stanju organizma, kako fizičkog tako i mentalnog i psihičkog.

FEŠTA OD ZDRAVLJA

Međunarodna je manifestacija, prva ovog tipa i koncepta na svim ovim prostorima. Okuplja izlagače i učesnike ...

Više →
0

Kratka istorija nastanka Reikija

Sve oko nas i u nama je energija. Svima nam je potrebna, nekom više nekom manje, sve u zavisnosti koliko i na koji način je trošimo. U vremenu u kojem živimo, pritisnuti sve većim zahtjevima novih tehnologija, novih proizvodnih odnosa, raznih društvenih previranja, naša izdržljivost postaje sve manja, a frustracije sve veće. Količina energije kojom se snabdevamo spontano iz prostora u kojem smo, često nije dovoljna u odnosu na naše potrebe, koje iz dana u dan postaju sve veće.

U raskoraku ...

Više →
0
Page 1 of 2 12