Vrste članstva
Početna » Članstvo » Vrste članstva

Član istituta moze biti svako lice starije od 18 godina, koje prihvata ciljeve i statut instituta.

REDOVNI ČLANOVI
Osobe zdravstvene struke sa licencom ili odgovarajućim obrazovanjem u oblasti Tradicionalne, Energetske, Duhovne i Kvantne medicine. Za redovno članstvo potrebno je da imate diplomu akreditovane ustanove za specifičnu disciplinu koju radite, terapeutsko-iscjeliteljski sertifikat ili da ste kvalifikovani medicinski radnik.

POČASNI CLANOVI
Biraju se iz redova istaknutih stručnjaka Alternativne, Tradicionalne i Komplementarne medicine, Stomatologije, Farmacije, Veterine ili drugih oblasti, a koji mogu doprinijeti radu i razvoju udruženja.

PRIDUŽNI ČLANOVI
Osobe zainteresovane za oblasti Tradicionalne, Energetske, Duhovne i Kvantne medicine, koje nisu terapeuti-iscjelitelji i ne ispunjavaju uslove za redovno članstvo.

DOPISNI ČLANOVI
Internacionalni članovi van teritorije Crne Gore. Ovi članovi mogu učestvovati na godišnjoj konferenciji, objavljivati tekstove na sajtu u časopisu i štampanim publikacijama.

ORGANIZACIONI ČLANOVI
Proizvođači zdrave hrane, organske hrane, kao i distributeri koji posjeduju sertifikat izdat od Ministarstva Poljoprivrede i nadležnih institucija, koje garantuju kvalitet proizvoda. Proizvođači opreme, instrumenata i proizvoda u oblasti Tradicionalne, Energetske, Duhovne i Kvantne medicine.

SPONZOR ČLANOVI
Fizička i pravna lica, koja pomažu razvoj i ciljeve instituta.

KLINIČKI ČLANOVI
Klinike, bolnice i privatna praksa.