O nama
Početna » O nama

NVO „Bijeli Lotos“ je Institut za Tradicionalnu, Energetsku, Duhovnu i Kvantnu medicinu, osnovano je kao stručno, građansko, nestranačko, humanitarno, nevladino i neprofitno udruženje, a radi ostvarivanja ciljeva u oblasti proučavanja, razvoja i primjeni Tradicionalne, Energetske, Duhovne i Kvantne medicine, pružanja informacija, edukacije i vođenja registra terapeuta-iscjelitelja.

Institut okuplja stručnjake iz zemlje i inostranstva, koji žele da učestvuju u naučno istraživačkom radu i projektima unapređenja Tradicionalne, Energetske, Duhovne i Kvantne medicine. Promoviše i razvoj svijesti gradjana o zdravom načinu života, kako ga poboljšati, preventivno koristeći razne tehnike i biljne preparate.

Institut se bavi i promocijom zdrave hrane, organske hrane i njene upotrebe. Institut organizuje stručne skupove, savjetovanja, seminare, sajmove i manifestacije, edukaciju i stručna usavršavanja terapeuta-iscjelitelja, putovanja za članove i za sve ostale zainteresovane, na razne seminare i predavanja u zemlji i inostranstvu.
NVO „Bijeli Lotos“ se bavi prikupljanjem podataka, starih zapisa, recepata i nekada korišćenih tehnika narodne medicine od strane naših predaka. Takođe, sakuplja, obrađuje, štampa i izdaje stručnu literaturu iz oblasti: Tradicionalne, Energetske, Duhovne i Kvantne medicine.